Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: januar 2012

Sorry!

25.jan.2012 @ 07:29 i Hverdag 0 kommentarer

Hei, jeg beklager virkelig for lite blogging i det siste! Men jeg skal prøve å skjerpe meg litt. Men jeg skal snart gå ned til bussen til skolen så.. Og jeg hadde heller ikke mye å skrive om nå, men jeg kan si at jeg skal på turning idag;) Vel.. Sees.

 

-Sarah♥

Sikki<3

20.jan.2012 @ 22:49 i Oss 0 kommentarer

Hei, nå ligger jeg hos Sikki. Vi skal kose oss kjempe mye i kveld. Vi har godis og vi skal ha det helt konge;P Imorgen skal vi i bakken/slalombakken for første gang i år og vi gleder oss kjempe mye! Vi har vært på skillevollen og gikk på skøyte, det va artig men eg tryna når vi gikk på snøen. Men vi ses da;)

 

Sarah♥

Skøytebanen, kanskje

20.jan.2012 @ 17:17 i Hverdag 0 kommentarer

Hei! Spurte Sarah ista om vi skulle dra til skøytebanen en tur, men de skulle få middagsgjester, så jeg må vente til de er ferdig med middagen. Imorgen skal vi i bakken, så jeg kommer sikkert til å ta noen bilder, så de blir nok lagt ut på bloggen.


Garderoben i gymsalen er ganske nice!

-Sikki

Hei

18.jan.2012 @ 15:38 i Blogg 0 kommentarer

Idag skal jeg på trening. Det er turning idag og vi skal sikkert snakke litt om reiser til tromsø og narvik(vi skal på konkurranse). Men jeg må øve litt på stift og gå på hender en hel runde rundt! Lillesøsteren min har vært hos tannlegen nå og jeg er alene hjemme. Kjeder meg så syyk;p

Sarah♥

Beklager!

17.jan.2012 @ 15:56 i Blogg 0 kommentarer

Hei, det er meg Sarah. Jeg beklager veldig mye for at jeg ikke har blogget så mye i det siste men jeg har vært så utrolig opptatt i det siste. Men jeg skal på trening kl. 16:30 altså halv fem, jeg skal på cheerleading og imorgen skal jeg på turning og på torsdag skal jeg på en annen turnng;P Men jeg hadde vel ikke så mye å si, sees.

 

Sarah♥

Syk

16.jan.2012 @ 10:05 i Hverdag 0 kommentarer

Hei :) Er hjemme fra skolen idag, føler meg ikke helt 100% bra. Har ikke matlyst i det hele tatt. Må nok tvinge i meg mat en gang i dag, men ikke nå for øyeblikket ;) Har ikke blogget så mye i det siste, har vært ganske opptatt. Feiret bursdagen min på fredag, og det gikk helt etter planen! Beste bursdagen noensinne! Var på kino igår ilamme noen venner. Vi så Løvenes konge i 3D. Begynte å skrike faktisk..litt flaut da. 


Hadde ikke noe annet bilde..

-Sikki

Dårlig

12.jan.2012 @ 16:55 i Hverdag 0 kommentarer

Hei. Jeg har vært sykt dårlig på å oppdatere, men det har vært en ganske travel uke. Var på mosing og i byen fra klokken 1 til 9 igår, så det ble ikke tid til blogging. Har foresten mattetentamen imorgen, og så skal jeg feire bursdagen min. Så vi snakkest!-Sikki

Sorry!

09.jan.2012 @ 22:36 i Hverdag 1 kommentar

Tok noen bilder til Sunniva igår, men det ble ikke tid når jeg kom hjem til å legge de ut. Var der idag også, men tok ikke noen bilder. Kan vel sikkert legge de ut imorgen eller noe.


N_o_R_m_a_L

-Sikki

Skole snart:(

09.jan.2012 @ 08:09 i Blogg 1 kommentar

Hei, nå er klokka 07:55 og det er snart skole, det er såå kjedelig:P Ja, jeg sitter bare her på PC'en og spiller gsm. Og jeg venter på svar fra May-Britt(læreren min) fordi jeg har spurt henne om jeg kunne dra til Alternskola i en dag♥ Jeg håper jeg får lov. Vel ja.. jeg har vel ikke så mye å si nå på morgenen men jeg kan sikkert skrive hva vi har gjort på skolen når jeg kommer hjem.

-Sarah♥

Tusen takk!

08.jan.2012 @ 23:08 i Hverdag 3 kommentarer

Tusen takk for alle de fine kommentarene vi har fått til nå, det varmer hjertet mitt virkelig ♥ Fortsett med å kommentere og vi fortsetter å blogge så mye som vi gjør nå. Vet ikke hvorfor, men når vi får så mange kommentarer, hjelper det meg med å blogge. Føler liksom at jeg/vi skylder dere noe.

-Sikki

08.jan.2012

08.jan.2012 @ 15:18 i Hverdag 8 kommentarer

Hei ;) Nå er Sarah gått hjem, for hun skulle spise middag. Vi skulle egentlig ut senere, men hadde avtalt med Sunniva at jeg skulle hjelpe til å male i nyhuset deres. Tar med kameraet så det blir nok litt bilder senere.

-Sikki♥

 

Til Sikki

08.jan.2012 @ 12:01 i WeHeartIt 4 kommentarer

 

Ja nå sitter vi bare her i senga, du skjønner jeg lå hos Sikki i natt. Igår var vi en kjapp tur på butikken i halv ni tia, vi tok noen kule bilder, vi satt på pc'en, vi snakket på msn og vi storkoset oss kjempe mye! Ja, Sikki er den beste vennen jeg noen gang har hatt for hun forstår meg og hun er kjempe snill og alt. Men jeg hadde ikke så mye å skrive om egentlig så.. vi ses<33

 

-Sarah♥

 

Bilde av meg; Sikki

08.jan.2012 @ 00:42 i Oss 2 kommentarer

-Sikki♥

Bilde av meg!

08.jan.2012 @ 00:37 i Oss 1 kommentar

Hei igjen. Ja vi sa at vi skulle legge ut imorgen, vel nå er klokken etter tolv så.. Ja vi skal bare legge ut bilder av oss selv, jeg vet at jeg ikke ser så bra ut foran kamera men jeg prøvde så godt jeg kunne. Ja ok, sees<33

-Sarah

Ny blogg, nye muligheter!

07.jan.2012 @ 23:57 i Hverdag 1 kommentar

Hei :) Vi er to jenter på 10 og 14 år, og kommer fra Rana. Vi har begge hatt egne blogger før, men valgte og slutte på de, og heller lage en blogg ilag. Jeg heter Sarah og det er jeg som er 10år. Jeg driver med cheerleading og turn. Jeg har gått på cheerleading i ca.3 år, og på turning i et ½ år. Jeg heter Siv-kristine, og jeg er 14år. Alle kaller meg som regel for Sikki. Jeg synger i et kor, som heter Mosing. På fritiden henger jeg for det meste med venner, og chatter på facebook. 

Legg igjen en kommentar med ditt bloggnavn, så stikker vi innom en tur :)

-Sikki og Sarah♥

//bilde av oss kommer imorgen!!//

hits