Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Hverdag

Ops...

15.mar.2012 @ 19:16 i Hverdag 0 kommentarer

Emh joda.... Jeg har ikke blogget på kjempelenge nå, men jeg har vært alt for opptatt med venner og familie og lekser og den andre bloggen min.. ← bra norge. Vel ,skal prøve og skjerpe meg.


-Sikki

UT!

04.feb.2012 @ 20:21 i Hverdag 0 kommentarer

Heisann!

Sitter i gangen nå og venter på Sarah. Vi skal ut og finne på noe tull, noe som vi alltid gjør! Har egentlig ikke noe mere og si. Eller jo! Jeg beklager virkelig for så lite blogging i det siste, men jeg hadde rett og slett glemt passordet vårt! Og jeg er jo så smart, og tenkte ikke på at jeg bare kunne spørre Sarah.. 

Men nå kom Sarah så vi snakkest kanskjen senere!

Sorry!

25.jan.2012 @ 07:29 i Hverdag 0 kommentarer

Hei, jeg beklager virkelig for lite blogging i det siste! Men jeg skal prøve å skjerpe meg litt. Men jeg skal snart gå ned til bussen til skolen så.. Og jeg hadde heller ikke mye å skrive om nå, men jeg kan si at jeg skal på turning idag;) Vel.. Sees.

 

-Sarah♥

Skøytebanen, kanskje

20.jan.2012 @ 17:17 i Hverdag 0 kommentarer

Hei! Spurte Sarah ista om vi skulle dra til skøytebanen en tur, men de skulle få middagsgjester, så jeg må vente til de er ferdig med middagen. Imorgen skal vi i bakken, så jeg kommer sikkert til å ta noen bilder, så de blir nok lagt ut på bloggen.


Garderoben i gymsalen er ganske nice!

-Sikki

Syk

16.jan.2012 @ 10:05 i Hverdag 0 kommentarer

Hei :) Er hjemme fra skolen idag, føler meg ikke helt 100% bra. Har ikke matlyst i det hele tatt. Må nok tvinge i meg mat en gang i dag, men ikke nå for øyeblikket ;) Har ikke blogget så mye i det siste, har vært ganske opptatt. Feiret bursdagen min på fredag, og det gikk helt etter planen! Beste bursdagen noensinne! Var på kino igår ilamme noen venner. Vi så Løvenes konge i 3D. Begynte å skrike faktisk..litt flaut da. 


Hadde ikke noe annet bilde..

-Sikki

Dårlig

12.jan.2012 @ 16:55 i Hverdag 0 kommentarer

Hei. Jeg har vært sykt dårlig på å oppdatere, men det har vært en ganske travel uke. Var på mosing og i byen fra klokken 1 til 9 igår, så det ble ikke tid til blogging. Har foresten mattetentamen imorgen, og så skal jeg feire bursdagen min. Så vi snakkest!-Sikki

Sorry!

09.jan.2012 @ 22:36 i Hverdag 1 kommentar

Tok noen bilder til Sunniva igår, men det ble ikke tid når jeg kom hjem til å legge de ut. Var der idag også, men tok ikke noen bilder. Kan vel sikkert legge de ut imorgen eller noe.


N_o_R_m_a_L

-Sikki

Tusen takk!

08.jan.2012 @ 23:08 i Hverdag 3 kommentarer

Tusen takk for alle de fine kommentarene vi har fått til nå, det varmer hjertet mitt virkelig ♥ Fortsett med å kommentere og vi fortsetter å blogge så mye som vi gjør nå. Vet ikke hvorfor, men når vi får så mange kommentarer, hjelper det meg med å blogge. Føler liksom at jeg/vi skylder dere noe.

-Sikki

08.jan.2012

08.jan.2012 @ 15:18 i Hverdag 8 kommentarer

Hei ;) Nå er Sarah gått hjem, for hun skulle spise middag. Vi skulle egentlig ut senere, men hadde avtalt med Sunniva at jeg skulle hjelpe til å male i nyhuset deres. Tar med kameraet så det blir nok litt bilder senere.

-Sikki♥

 

Ny blogg, nye muligheter!

07.jan.2012 @ 23:57 i Hverdag 1 kommentar

Hei :) Vi er to jenter på 10 og 14 år, og kommer fra Rana. Vi har begge hatt egne blogger før, men valgte og slutte på de, og heller lage en blogg ilag. Jeg heter Sarah og det er jeg som er 10år. Jeg driver med cheerleading og turn. Jeg har gått på cheerleading i ca.3 år, og på turning i et ½ år. Jeg heter Siv-kristine, og jeg er 14år. Alle kaller meg som regel for Sikki. Jeg synger i et kor, som heter Mosing. På fritiden henger jeg for det meste med venner, og chatter på facebook. 

Legg igjen en kommentar med ditt bloggnavn, så stikker vi innom en tur :)

-Sikki og Sarah♥

//bilde av oss kommer imorgen!!//

hits