Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Blogg

Feiring

02.mar.2012 @ 16:56 i Blogg 0 kommentarer

Hei, idag skal jeg feire bursdagen min. Gleder meg sykt, det blir min aller første overnattings bursdag. Har invitert 8 stykk men det blir max 7 fordi ei som heter Hannah skal på hytten. Kaja og egentlig Hannah skal ha bursdag imorgen i gymsalen på skolen og de hadde sendt ut invitasjoner og sånt også skal Hannah på hytten istedenfor å feire bursdag. Hun sier at alle kan ta med gaver til henne selvom hun ikke skal komme (nei Hannah, kommer aldri til å skje!), herregud ingen kommentar. Vel Kaja kommer sikkert snart fordi foreldrene hennes skal bort så hun kommer litt tidligere i bursdagen. Vel vi snakkes!

-Sarah♥

Hei!

01.feb.2012 @ 13:46 i Blogg 1 kommentar

Hei, jeg beklager for lite blogging i det siste har ikke hatt noe blogg lyst ; ) Men jeg skal på trening idag og jeg gleder meg vilt til mars, for da skal vi på turnstevne! Jeg ser på tv og sitter på pc'en nå. Kjeder meg vilt. Men vi ses. Hade♥

 

-Sarah♥

Hei

18.jan.2012 @ 15:38 i Blogg 0 kommentarer

Idag skal jeg på trening. Det er turning idag og vi skal sikkert snakke litt om reiser til tromsø og narvik(vi skal på konkurranse). Men jeg må øve litt på stift og gå på hender en hel runde rundt! Lillesøsteren min har vært hos tannlegen nå og jeg er alene hjemme. Kjeder meg så syyk;p

Sarah♥

Beklager!

17.jan.2012 @ 15:56 i Blogg 0 kommentarer

Hei, det er meg Sarah. Jeg beklager veldig mye for at jeg ikke har blogget så mye i det siste men jeg har vært så utrolig opptatt i det siste. Men jeg skal på trening kl. 16:30 altså halv fem, jeg skal på cheerleading og imorgen skal jeg på turning og på torsdag skal jeg på en annen turnng;P Men jeg hadde vel ikke så mye å si, sees.

 

Sarah♥

Skole snart:(

09.jan.2012 @ 08:09 i Blogg 1 kommentar

Hei, nå er klokka 07:55 og det er snart skole, det er såå kjedelig:P Ja, jeg sitter bare her på PC'en og spiller gsm. Og jeg venter på svar fra May-Britt(læreren min) fordi jeg har spurt henne om jeg kunne dra til Alternskola i en dag♥ Jeg håper jeg får lov. Vel ja.. jeg har vel ikke så mye å si nå på morgenen men jeg kan sikkert skrive hva vi har gjort på skolen når jeg kommer hjem.

-Sarah♥

hits